Един от най-трудните моменти е, когато усещаш, че отношенията ви

...
 
Един от най-трудните моменти е, когато усещаш, че отношенията ви
Коментари Харесай

Знаци, че иска да скъса с теб, но не знае как да ти каже

 

Един от най-трудните моменти е, когато усещаш, че връзките ви към този момент не са същите. Той не се държи с теб по този начин, както първоначално. Целувките и интимността от ден на ден понижават. Не те гледа по същия метод. Не те търси толкоз постоянно, както преди. Интересът му към теб става все по-малък. Чудиш се какво става. Защо той не е същият като преди. Къде сгреши? Не е нужно виновността да е в теб, блага. Понякога, колкото и да обичаш един човек, в случай че той не отвръща на възприятията ти, връзката ви е обречена. С времето, любовта избледнява. Никога не е като онази огнена обич, която е била първоначално. Тръпката не е същата към този момент. И знаеш ли какво, блага. Краят на вашата връзка е настъпил доста преди той да съобщи, че желае да се разделите. Защото най-вероятно, когато стартира да се отдалечава от теб, това е знак, че не желае повече да бъдете дружно. Знае, че ще те заболи толкоз мощно от неговото решение. И не знае по какъв начин да ти го каже. Но държанието му го издава. И ти усещаш, че доста скоро любовната приказка просто ще свърши. С печален край. За теб.

Представяме ти знаците, които демонстрират, че той желае да скъса с теб.

Не те харесва към този момент

Да, може би първоначално е бил притеглен от хубостта ти и си била забавна персона за него. Когато е спечелил вниманието ти, той все по-рядко стартира да се интересува от теб. Може би възприятията му в никакъв случай не са били същински. Тръгнал е към теб с настройката, че желае да се случи освен това сред вас, само че уви. Просто не ви е писано. Няма смисъл да тъгуваш. Когато един човек се държи по този начин, като че ли не му пука за теб – в действителност е по този начин. Просто приеми действителността и дано ти бъде урок, който ще помниш дълго по-късно.

Започва да приказва, че е най-добре да бъде самичък

Може би ролята на моногамен и правилен мъж не му подхожда изключително. По време на връзката ти с теб, той е осъзнал, че няма нищо по-хубаво от свободата. Мъжете доста мъчно заменят свободата си. Така е по-лесно за тях. Без съществено обвързване. Само за многообразие. Имал е други планове към теб? Е, към този момент знаеш какви са същинските му такива. Продължи напред и без него, блага. Не ти е необходим мъж, с цел да си щастлива. Още повече мъж, който не те обича. Ти си прелестна и заслужаваш цялата обич на света.

Може би има друга

Една от най-често срещаните аргументи за разлъка е, когато в живота ви се намеси трети човек. Който нормално е жена, несъмнено. Мъжете не могат дълго да останат единствено с една партньорка. Те търсят непрекъснато нови и нови завършения. Не желаеме да си представим по какъв начин се чувстваш сега. Изпитваш толкоз доста страсти по едно и също време и си по този начин объркана. Изневярата се претърпява, блага. И е по-добре да научиш за нея. Не да живееш със подозренията, които ще те разрушат повече от самата невярност. Той е просто мъж. И в никакъв случай няма да схванеш с какво не си била задоволително добра за него.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР